17 dec. 2016

Mini Albume pentru amintiri

Acum cateva zile am primit o comanda, care m-a inspirat sa realizez aceste Mini Albume de amintiri.
Se pot pastra in ele scrisori de dragoste (stiu ca azi totul se petrece in sms-uri, dar poate mai exista nostalgici, si apoi, vorba aceea "vorba volant scripta manent" , asa ca e bine sa cereti oricand o dovada si sa o puneti la dosar :) --> eu vin cu dosarul), deci sa revenim:  scrisori de dragoste, poezii, poze, desene, si tot felul de alte aminitiri pe care le puteti pastra aici ca intr-un sertar. Trebuie doar perforate cu un perforator standard, apoi se prind, fila dupa fila.




Poate sa fie si un caiet de vise - in care va puteti nota dorintele, apoi pe masura ce ele se realizeaza puteti adauga pozele cu dorinta implinita, astfel subconstientul va inregistra mesajul si va STII de acum in colo ca toate dorintele vi se indeplinesc SIGUR! ---> asta a fost un pont NLP :)

Acest gen de album prezinta avantajul ca poate fi folosit in 1001 de feluri. Depinde de imaginatia fiecaruia.


Mini - albumul de mai jos, de pilda,  este creat special pentru a pastra in el momentele magice ale Craciunulu. Primele scrisori catre Mos Craciun, pozele din aceste momente deosebite, poate si pregatirile din ajun,...  si oamenii de zapada si prima saniuta...
Va dati seama cum ar fi ca la 20+ de ani sa primesti un album, de care nici  nu stiai ca exista, cu amintirile acestea minunate!  Cu totii avem amintiri speciale din frageda copilarie, cand suna Mosul la usa :). Da, la mine suna Mosul la usa. Imi ziceau ai mei, "Uite-l, uite-l, uite-te pe geam ca vine!" apoi suna la usa :)



Pe toate acestea si inca multe altele le gasiti pe raftul meu cu minunatii :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu