12 nov. 2016

In plimbare la Cheile Gradistei

Duminica a fost o zi superba de noiembrie, calda dar cu vant. Ne-am luat masina la spinare si am pornit-o spre Cheile Gradistei. Un complex turistic situat intr-o zona superba. Cred ca este mai mult o statiune pentru cantonamente si intreceri sportive.




Erau foarte putini oameni. Parea aproape pustiu. Toti oamenii se bulucisera in restaurant, caci doar restaurantul era plin. Dar asta am observat noi la plecare, in prima faza ne-am oprit undeva mai spre margine si dupa ce am alergat un pic si ne-am cocotat pe toate pietrele mari de pe marginea drumului, ne-a luat foamea si ne-am decis sa facem un picnic intr-o ghereta mica din lemn, pentru ca afara cam batea vantul.

Aici eu tineam ghereta sa nu o ia vantu' si pentru ca nu a luat-o, am intrat, am scos din traista painea si pateul, un kivi cam prea copt, ca desert si ...am trecut la fapte...



Apoi am alergat din nou pe asfalturi, ca pamant si iarba avem si acasa (hm... glumesc, avem si asfalt, dar nu asa de buna calitate!). Ne-am mai oprit un pic si pe la restaurant, are multe poze cu schiori, motociclisti, cupe si medalii, o toaleta super curata si mare cat o sala de dans, o panorama superba, meniul insa e foarte cu carne, pentru noi erau doar niste garnturi intre 6-8lei portia si o foccacia. Nu ne mai era foame.

Tocmai incepea sa se ascunda soarele si sa se inteteasca vantul cand ne-am varat in masina si am pornit-o spre casa pe acel asfalt superb...

 

Va imbratisez 

si va salut de pe cele mai pitoresti 

coclauri !

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu